top of page

E-Novice 6

V tej številki E-NOVIC predstavljamo prototipe podjetij ŠUMER in XiTrust. Nadalje pa podajamo tudi informacije o projektu StartUp3, v katerem sodeluje partner projekta ITC, ter indikativni termin za B2B srečanja v Švici.

E-Novice 5

Ste pripravljeni za izvoz? Na to vprašanje si lahko odgovorite s pomočjo testa internacionalizacije, ki je bil razvit v okviru projekta PASSPORT TO EXPORT in odkrijete možnosti za optimizacijo. Poleg tega v tej številki E-NOVIC predstavljamo različne platforme za mreženje ki pokrivajo italijanski in švicarski trg.

E-Novice 4

V tej številki E-Novice 4 vam prvič predstavljamo sodelujoče MSP iz Slovenije in Avstrije. V tej izdaji poročamo o predstavitvi rezultatov, ki se je odvilo 25. januarja 2019 na kampusu v Eisenstadtu. 

E-Novice 3

Spoštovane gospe in gospodje,

v tej številki Vas E-NEWS obvešča o SME treningih, XITRUST-u, t.j. nadaljnjem partnerju projekta in o 3. srečanju partnerjev , ki je potekalo 13. septembra pri MFDPŠ v Celju.

E-Novice 2

Spoštovane gospe in gospodje,
V tej številki E-Novic vas obveščamo o našem pristopu do delovnega paketa GET READY. Kako smo mala in srednje velika podjetja obvestili o projektu? Kakšna je potreba malih in srednje velikih podjetji za izvoz v Italijo in Švico?

E-Novice 1

Spoštovane gospe in gospodje,
Pred vami je prva izmed šestih izdaj E-Novic projekta Interreg SI-AT PASSPORT TO EXPORT, ki prikazuje aktivnosti prejšnjih poročevalskih obdobij.

Please reload

bottom of page